Diensten


Grafisch ontwerp

Communicatie is emotie. In het grafisch ontwerp werk ik de brieving uit in vorm, kleur, beeld, typografie en papierkeuze. Ik hou rekening met de doelgroep, centrale boodschap, communicatiedoelen, het gewenste imago, de uitstraling en gekozen uiting. Een ontwerp van mij valt op door harmonie en evenwicht. Daarnaast sluit het ontwerpen altijd aan bij uw bestaande huisstijl. Eenheid in uitstraling maakt uw communicatie immers krachtiger.

Dtp-opmaak en drukwerkbegeleiding

In de opmaakfase werk ik het ontwerp tot in detail uit naar de gekozen uiting. Vervolgens kan ik het drukwerk voor u inkopen en begeleiden. Ik heb een vaste samenwerking met een aantal drukkerijen. Deze hebben we uitgekozen op durzaamheid (FSC keurmerk), kwaliteit en uiteraard een hoge service niveau.


Webdesign

Bij de ontwikkeling van uw website beantwoord ik samen met u eerst een aantal vragen. Welk doel heeft u met uw site? Welke informatie wilt u overbrengen? Wat is de gewenste uitstraling? En wat moet iemand op uw site kunnen doen? Ik hou rekening met uw wensen en doelstellingen, maar zet tegelijk de bezoekers van uw site centraal. Bij de technische realisatie van uw website kies ik voor techniek die de doelstellingen en uitgangspunten uit het concept het beste ondersteunt. In mij netwerk werk ik samen met diverse programmeurs om de verschillende technieken te kunnen aanbieden. Van PHP/MySQL, Wordpress, ASP, .Net tot Lotus Notes.

Maatwerk WordPress

Met WordPRess kun je snel een website neerzetten. Helaas lijken de WordPress websites erg op elkaar. Ik kan een maatwerk template voor u maken zodat uw presentie volledig naar uw smaak is. Indien gewenst geef ik een training op locatie om u de kneepjes van WordPress bij te brengen. Uiteraard is het resulaat ook geschikt voor de smartphone of tablet.

Mobiele website

Met responsive webdesign maak ik één website die zich aanpast aan het apparaat en het gedrag van de gebruiker. Ook deze website is responsive! Vergroot of verklein uw browser en zie wat er gebeurt. U ziet dus altijd dezelfde content, alleen de presentatie en bediening kan verschillen. Het is de nieuwe uitdaging voor mij om met één ontwerp een site te maken die flexibel en schaalbaar is.

 


Websiteoptimalisatie

Wilt u het succes van uw internetactiviteiten vergroten door goed vindbaar te zijn in de belangrijkste zoekmachines? Ik kan u helpen om uw website hoog in de zoekresultaten te krijgen.

Goed vindbaar zijn is prima, maar pas als al die bezoekers doen wat u wilt, heeft u echt uw doel bereikt. Deze dienstverlening gaat daarom verder dan zoekmachineoptimalisatie alleen: Ik kan ook zorgen voor een optimale conversie, waardoor uw bezoekers de door u gewenste acties ook daadwerkelijk uitvoeren. Met praktijk cases kan ik u concreet laten zien wat de werkwijze is en welke resulaten te behalen zijn.